KINESIOLOGÍA PURA

jueves, 14 de febrero de 2013






La Clínica de la Llum és un Centre de teràpies alternatives dedicat a ajudar en cos i ànima, donant llum a totes aquelles persones, que per molts variats motius han perdut el rumb de la seva vida i de la seva salut, i ja no saben on recuperar-la. Mitjançant diferents teràpies i tècniques, moltes d’elles mil·lenàries, aprofundim en les causes que ho han ocasionat, corregint i harmonitzant de nou tots els diferents plans del cos, tant a nivell físic com emocional.

De manera molt especial i des de la comprensió de l’estrès negatiu provocat per una malaltia o per una malaltia provocada per un estrés negatiu, ajudem de manera molt efectiva i directa, a equilibrar el cos des d’una visió global i holística del pacient.
Des de una simple caiguda “casual” fins a una malaltia crònica o degenerativa, podem conèixer la causa que l’ha provocat i tractar de remetre el problema, moltes vegades de manera immediata.

En aquest blog compartirem el coneixement de les diferents teràpies que ens poden ajudar a millorar la nostra vida, així com de tot allò que pugui ser d'interès pel nostre creixement personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario